Project Draaiboek

Wilt u uw evenement duurzamer maken en papierverspilling verminderen? Maak kennis met het online draaiboek van ErgoLabs en Survento, een innovatieve oplossing voor organisatoren van evenementen! Ons draaiboek is ontwikkeld in samenwerking met Frederik Kampstra en is begonnen als een schoolproject aan NHL Stenden in Leeuwarden. Sindsdien hebben we het draaiboek verbeterd en uitgebreid om het perfect te maken voor grote evenementen zoals het Open Nederlands Fanfare Kampioenschap.

Met ons online draaiboek kunnen organisatoren van evenementen moeiteloos hun evenement plannen en organiseren zonder een spoor van papier achter te laten. Het draaiboek bevat alle informatie die u nodig hebt, zoals een tijdschema, een plattegrond van de locatie, informatie over artiesten en nog veel meer. Met een paar klikken kunt u het evenement naar uw wensen aanpassen, zodat u een uniek en onvergetelijk evenement kunt organiseren.

Naast het online draaiboek voor evenementen biedt ErgoLabs ook andere innovatieve oplossingen voor duurzame evenementen. We zijn constant bezig met het vinden van nieuwe manieren om evenementen duurzamer en milieuvriendelijker te maken. Of het nu gaat om het verminderen van afval of het verlagen van de ecologische voetafdruk, wij streven naar duurzame oplossingen voor elke fase van uw evenement.

Met ErgoLabs kunt u erop vertrouwen dat uw evenement zowel duurzaam als succesvol zal zijn. Maak een einde aan papierverspilling en kies voor ons online draaiboek en andere duurzame oplossingen. Contacteer ons vandaag nog om uw volgende evenement duurzaam te maken!