Project Draaiboek Op Het ONFK

Het Open Nederlands Fanfare Kampioenschap (ONFK) is een van de grootste muziekevenementen in Nederland. Dit jaar hebben de organisatoren van het evenement besloten om een online draaiboek te gebruiken om hun evenement duurzamer te maken en papierverspilling te verminderen. En het resultaat was fantastisch!

Met meer dan 3000 bezoekers op de website was het online draaiboek een groot succes. De organisatoren hebben alle velden ingevuld, zoals het laatste nieuws, het programma, de verplichte stukken en locatie informatie. Hierdoor hadden bezoekers gemakkelijk toegang tot alle informatie die ze nodig hadden, zonder dat ze hiervoor papieren versies hoefden te ontvangen.

Wat het online draaiboek nog beter maakte, was de toevoeging van een livestream. Hierdoor konden bezoekers het evenement live volgen vanuit hun eigen huis. Dit maakte het evenement toegankelijk voor mensen die niet in staat waren om naar de locatie te komen, en het zorgde voor een grotere betrokkenheid bij het evenement.

Al met al was het gebruik van het online draaiboek een groot succes op het ONFK. Het verminderde niet alleen de papierverspilling, maar het maakte het evenement ook toegankelijker en beter georganiseerd. Hopelijk zullen meer evenementen het voorbeeld van het ONFK volgen en overstappen op duurzame oplossingen zoals online draaiboeken.

Posted in Uncategorized.